Hirdetés

A legújabb Razer termék egy fejpárna

Igen, a kígyós márka alighanem kimondta az utolsó szót a játékosoknak kínált perifériák területén.

Megérkezett a Razer legújabb terméke, a hosszú éveken át a legteljesebb titoktartásban fejlesztett Head Cushion Chroma. A cégtől megszokott módon a játékosok igényeire szabott eszköz nem más, mint egy fejpárna – igen, olyan, amit bármilyen magasabb háttámlával rendelkező székre fel lehet rakni, hogy aztán némi kényelmet nyújtson akkor, ha a szórakozás közben megfáradt nyakunkat hátra szeretnénk hajtani.


[+]

A memóriahabbal töltött, 310 x 250 mm-es és 105 mm vastag párna két oldalról is tartja fejünket, közepén pedig ott a kötelezően Razer Chroma kompatibilis, RGB fényekben pompázó márkajelzés. A Head Cushion alakját úgy optimalizálták, hogy a cég gamer-székeivel párosítva adja a legjobb élményt, de persze más bútorokra is felapplikálható. A párna a világításhoz szükséges energiát USB kábelen át nyeri, tehát bármilyen átlagos telefontöltővel üzemeltethető. A kábel hossza a termék adatlapja szerint 150 mm, erős a gyanúnk, hogy ez csak elírás, és inkább 150 cm-ről van szó. A fények testre szabása Bluetooth-on keresztül történik, telefonról a Chroma mobil app vagy PC-ről a Razer Synapse segítségével.

Aki szeretné megvásárolni, az már most megteheti: a Head Cushion Chroma 120 dollárért rendelhető meg a cég webáruházában. Sokat spórolhatunk viszont, ha le tudunk mondani az RGB világításról, ebben az esetben csak 40 dollárt kell fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés