Hirdetés

Új kapcsolókkal frissült a Razer Huntsman

A kétféle kiosztással elérhető V2 modellbe második generációs Razer mechanikus kapcsolók kerültek.

A Razer frissítette az eSportolók (és persze az átlagos gamerek) körében nagy népszerűségnek örvendő Huntsman billentyűzetszériáját, az új generációt Huntsman V2 néven kell keresnünk a jövőben. A vállalat két főbb ponton fejlesztett a billentyűzeten, az egyik a Viper egérben debütált 8K HyperPolling funkció bevezetése, a másik pedig a második generációs Razer mechanikus kapcsolók beépítése.


[+]

Az új, továbbra is lila és piros színekben választható optikai switchek a korábbinál halkabban működnek, amit egy szilikon zajcsillapító betét kapcsolóba építésével sikerült elérnie a mérnököknek. Ezen felül fontos még kiemelni a kettős fröccsöntéssel készült, érdes felületű PBT gombkupakok meglétét, ami az előd kupakjainál stabilabb nyomásérzetet eredményez, kevésbé csúszhat el rajta az ujjunk a nagy kapkodásban, vagy a nyári izzadás közepette.


[+]

A Huntsman V2 teljes kiosztású verzióban és TKL, vagyis numerikus pad nélküli kivitelben is elérhető lesz. Előbbi esetében a jobb felső sarokban találunk négy multimédiás vezérlőt, illetve egy többfunkciós tárcsát is, ezek a kisebb modellre érthető okok miatt nem fértek rá, a mellékelt, műbőr borítású csuklótámasz viszont mindkét kiadáshoz jár.

A Razer Huntsman V2 már rendelhető a gyártó webshopjából, a lila, taktilis kapcsolós verzió kiviteltől függően – természetesen méret szerint csökkenő sorrendben – 200 és 160 dollárt kóstál, míg a piros színű, lineáris switchekkel szerelt modellekért további 10 dolláros felárat kell fizetnünk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Előzmények

Hirdetés