Hirdetés

Xboxhoz (is) való, vezeték nélküli headsetet villantott a Razer

A rádiófrekvenciás és Bluetooth-os üzemet egyaránt támogató megoldást két mikrofonnal szerelik, és Xboxok mellett PC-vel, valamint mobilokkal is összepárosítható.

A Razer legújabb, játékosoknak szánt headsetje a Kaira Pro nevet kapta, ami bár a PC-s tábor tagjait is, de méginkább az Xbox One, illetve az újgenerációs Xbox Series X/Series S tulajokat célozza. A periféria 50 mm-es, neodímium mágnest használó TriForce Titanium sugárzói a BlackShark V2-ben debütáltak először, és a jól megszokott, 20-tól 20 000 Hz-ig tartó frekvenciatartományban mozognak otthonosan. Az impedancia 32 ohm, amihez 108 dB-es érzékenység társul (1 KHz-en). A fülpárnák lélegző, memóriahabos béléssel érkeznek, de a rozsdamentes acéllal megerősített fejpánt sincs híján a párnázásnak. A címezhető Razer Chroma világítással megspékelt hangszóróházakon találhatók meg a mindenféle kezelőszervek; itt pihen az a gomb is, amivel a letárolt equalizer beállítások között válthatunk, hogy még időben meghalljuk azokat a lépéshangokat kedvenc FPS-ünkben.


[+]

A 100 és 10 000 Hz közti frekvenciatartományban dolgozó, szupervese karakterisztikájú, zajszűrővel ellátott mikrofon érzékenysége -54 dB, jel/zaj aránya 60 dB és a beszélő irányából érzékeli legjobban a hangokat. Az egység leválasztható, s ha így teszünk, helyét a headsetbe integrált, másodlagos mikrofon veszi át.

[+]

A vezetékmentes kapcsolódás a 2,4/5 GHz-es Xbox wireless technológia segítségével valósul meg, így konzolhoz sem kell semmilyen dongle, de az 5.0-s Bluetooth támogatásának köszönhetően számítógépünkhöz, androidos okostelefonunkhoz, netán tabletenkhöz úgyszintén hozzápasszinthatjuk a ketyerét amennyiben windowsos masinánkkal a kékfog helyett inkább a rádiós módot favorizálnánk, egy külön megvásárolható, Xbox Wireless Adapter for Windows 10 nevezetű kiegészítőre lesz szükségünk. A brosúra egy töltéssel 20 órás használati időt ígér, ami bekapcsolt fényorgona mellett 15 órára csökken.


[+]

A 365 grammos, nagyjából 10 méteres hatósugárral rendelkező fejhallgató 170 euró kifizetésének ellenében már bezsákolható és a garancia 2 éves időtartamra szól. A szállítás november 16-án veszi kezdetét.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés