Hirdetés

Nagyobb frissítést kapott a Razer portfóliója

A Kaira headset vezetékes verziója mellett több eszköz fehér változata és új dokkolók is befutottak.

A Razer még tavaly év végén mutatta be a vezeték nélküli módon használható Kaira headseteket, amelyek árazása ennek köszönhetően nem volt túl alacsony, ezzel több vásárló érdeklődését is elveszítve.


[+]

Majdnem egy évbe telt, mire a Razer észbe kapott, ugyanis most bemutatták a Kaira vezetékes változatát, a Kaira X pedig minden szempontból megegyezik testvérével, beleértve az 50 milliméteres TriForce hangszórókat, a flexibilis HyperClear kardioid mikrofont és a memóriahabos fülpárna- és fejpántborítást, a különbség mindössze annyi, hogy a használathoz ezúttal a 3,5 milliméteres jack kábelt és nem a vezeték nélküli modult kell csatlakoztatnunk számítógépünkhöz. Az univerzálisabb interfésznek köszönhetően a Kaira X nem csak PC-vel és Xbox konzollal, de PlayStationnel, Nintendo Switch-csel, vagy akár okostelefonnal és tablettel is használható.


[+]

A Kaira X fekete-fehér, fekete-zöld, fehér, kék, piros és neonsárga színekben lesz elérhető, előbbi kettőt akár már meg is vásárolhatjuk 70 euróért, a színes változatokra viszont október 14-éig várnunk kell.

A Razer bejelentése kitért még a Kaira, Kaira Pro és Wolverine V2 eszközök most debütált, fehér színben pompázó változataira, amelyek rendre 110, 160, illetve 120 euróért szerezhetek be, már a tegnapi nap óta.


[+]

A sajtóközleményben olvashattunk még a most debütáló Universal Quick Charging Stand névre keresztelt eszközről, ami egy  – elnevezéséből is sejthető módon – töltődokk, és ennek segítségével a mágneses csatlakoztatás után egyszerűen feltölthetjük Xbox One, illetve Xbox Series S és X konzolokhoz tartozó kontrollerünket. A dokkoló a fenti hat színben lesz megvásárolható, közülük öt 60, míg a bal alsó, Aqua Shift fantázianevű változat 70 eurót kóstál.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés