Hirdetés

Különleges konzollal ünnepli a Sony a PlayStation 20 éves fennállását

Az előző hónapban írtunk róla, hogy a Sony a PlayStation márkanév 20 éves fennállását ünnepli, amit konkrét termékkel is megkoronáznak, ugyanis a PlayStation 4 konzolból érkezik egy 20th Anniversary Edition nevű verzió. Utóbbi egy limitált szériás termék lesz, így mindössze 12 300 darab készül belőle. Ez első hallásra soknak hangzik, de a PlayStation 4 egy nagy mennyiségben vásárolt asztali konzol, tehát viszonylag gyorsan el fog fogyni a készlet.

A PlayStation 4 20th Anniversary Edition különlegessége, hogy az eredeti PlayStation szürke színét kapja meg, illetve a PlayStation logó is az eredeti kialakításában pompázik. A PlayStation védjegyének tekinthető X, négyzet, háromszög és kör jel a konzol és a szintén szürkére színezett gamepaden is feltűnik díszítésként.

A Sony mindegyik terméken jelzi, hogy a 12 300 darab példányból éppen melyik került a felhasználóhoz, tehát a limitált széria ténye látható lesz a konzolon.

A PlayStation 4 20th Anniversary Edition csak előrendelésben lesz elérhető méghozzá szombattól. Az Sony az Egyesült Államokban és Kanadába biztosan szállít majd, de a többi országba is eljuthat a termék, erről azonban még nincsenek konkrét információk, ahogy a vételárról sem.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés