Hirdetés

A SilverStone megújuló HTPC házzal rukkolt elő Milo szériában

A Silverstone új házat hozott a főként HTPC-s környezetre kihegyezett Milo szériában. Az ML04 jelzésű újdonság pontosan ott folytatja, ahol a Milo ML03 abbahagyta, egy leheletnyivel nagyobb méretben és szebb előlapi kialakítással. Ez persze nem véletlen, hogy a mindössze 105 mm magas és immáron 350 mm mély ML04-et a gyártó a nappaliba, a szórakoztató központ elemei (mint erősítő, DVD vagy Blu-ray stb) közé szánja.

A viszonylag kis méret ellenére az ML04 a microATX, DTX és Mini-ITX alaplap, valamint az opcionális, legfeljebb 140 mm hosszú ATX tápegység mellett mellett képes három 3,5"-es vagy öt 2,5"-es HDD/SSD-t fogadni, amennyiben nem kívánjuk az 5,25"-es meghajtóhelyet optikai meghajtó számára igénybe venni. Természetesen bővítőkártyákból csak alacsony profilú darabok jöhetnek szóba. A ház szellőztetéséért négy darab, oldalra beépíthető ventilátort állíthatunk hadrendbe, míg a processzor hűtését legfeljebb egy 70 mm magas egységgel oldhatjuk meg, ami a ház tetején lévő, porszűrővel ellátott nyíláson keresztül szívhatja a hűvös levegőt – akárcsak a táp ventilátora.

A 4 kg-os ML04 alapvetően acélból és műanyagból készül, de lehajtható és kulcsra zárható előlapjához alumíniumot használtak, ami mögé került a két USB 3.0-s kivezetésből és szintén egy pár 3,5 mm-es jack audioaljzatból álló I/O panel. A bekapcsolást jelző LED is itt található, ám ez az előlap zárt állapotában is látható, viszont gondoskodtak ennek „dimmelhetőségéről” annak érdekében, hogy éjszakai mozizásnál ennek fénye ne legyen zavaró.


A SilverStone ML04 árusítása június 17-én kezdődik, ajánlott nettó fogyasztói ára 87 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés