Hirdetés

Kailh BOX kapcsolókkal érkezik a Sharkoon legfrissebb billentyűzete

Háromféle switch-et, tízféle kiosztást és a "fontosabb" gombokra szánt grátisz PBT kupakszettet tartalmaz az ajánlat.

A Sharkoon egy új, teljes értékű (azaz numerikus paddal ellátott) mechanikus klaviatúrával bővítette a kínálatát, amelyet Kailh BOX kapcsolókkal szállítanak, és a Skiller SGK60 nevet kapta. A lebegő dizájnú, alumínium fedőlapos eszközbe szerelt, ~45 gf-es erőkifejtést igénylő, 1,8 mm-en akutálódó switch-ek tekintetében három opciónk van: a lineáris karakterisztikájú BOX Red, a halk, de taktilis BOX Brown, illetve a kattogós BOX White szerepel a menün.


[+]

A médiavezérlők és egyéb extra funkciók a megszokott módon, tehát az Fn + [gomb] kombinációkkal érhetők el.Természetesen az RGB világítás sem maradhatott el, ami jelen iterációjában 20 effektet tud, és a gombokon kívül a felső részen keresztbe futó fénycsík formájában ugyancsak tiszteletét teszi, miközben a makrózásra (összesen 391 bejegyzés) is lehetőséget biztosító, húszprofilos szoftverben részleteiben konfigurálható.

Az 1000 Hz-es frissítési rátát szavatoló, leválasztható, USB Type-C/Type-A szövetkábel 1,8 méter hosszúságú, és a csomaghoz 14 darab, kettős fröccsöntéssel készült PBT billentyűsapkát, valamint a jobbik fajtából származó kupakszedő csipeszt mellékelnek – az utóbbit ugyan nem említi a brosúra, de a józan ész (és a termékvideó) ezt sugallja.


[+]

Akárhogy is legyen, a tízféle kiosztással (BE, BPT, DE, ES, FR, IT, PT, RU, TR, US) elérhető, 64 kB-os fedélzeti memóriával megtoldott tasztatúráért 80 eurót kérnek a kasszánál.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés