Hirdetés

50 euróért vihetjük haza a Sharkoon legújabb mechanikus billentyűzetét

A Skiller SGK30 kétféle kapcsolóval és rengeteg választható nyelvvel érhető el.

Új mechanikus billentyűzettel rukkolt elő a Sharkoon, a Skiller SGK30 pedig mindent megkapott, amit egy átlagos gamer elvárhat, de ennél egy kicsivel többet sem. Az egyszerű fekete kupakok alatt modelltől függően piros és kék mechanikus kapcsolók dolgoznak, de hogy ezeket ki gyártja, azt a termékoldal nem köti az orrunkra.


[+]

A 430 x 144 x 35 milliméteres dimenziókkal rendelkező, 867 grammos periféria multimédiás vezérlőgombokat és makrórögzítési lehetőségeket is kapott, RGB-s háttérvilágításához pedig 15 gyári effekt tartozik. A beállításokat a 64 kB-os fedélzeti memóriában tudjuk eltárolni, arról azonban nem szól a fáma, hogy ez hány profilt jelent, egyedül azt tudjuk biztosra, hogy a hozzá letölthető szoftveren 20 profil tárolására alkalmas.

Az SGK30 180 cm hosszú, aranyozott USB csatlakozóban végződő vezetékkel köthető a számítógéphez, repertoárjából pedig természetesen az anti-ghosting és az NKRO sem maradhatott ki. A billentyűzet már most megvásárolható 50 eurós áron, rendeléskor pedig többféle kiosztás közül válogathatunk, a magyar viszont sajnos nem fért bele az amerikai, német, spanyol, olasz, belga, orosz, illetve az általunk ismeretlen „BPT” kódnevű nyelveket felvonultató listába.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés