Hirdetés

Kailh kapcsolók, makrók és LED-ek a Sharkoon új billentyűzetén

A Skiller Mech család legújabb tagja azoknak készült, akik az SGK2-ről hiányolták a numerikus részt.

Újabb Skiller Mech billentyűzet érkezését jelentett be a Sharkoon: a Computexen már beharangozott SGK3 a nemrég piacra dobott, numerikus rész nélküli SGK2 nagyobb testvére, elsősorban azoknak, akik szükségük van az arról hiányzó gombokra.


[+]

Az új, 65 eurós ajánlott árral rendelkező klaviatúra a Kailh kapcsolóira épül, ezen belül pedig kék, barna illetve vörös változatban érhető el. A háttérvilágítás természetesen nem hiányzik, többféle effekt és gombonként külön állítható RGB színskála segítségével tudjuk testre szabni a billentyűzetet, amely választható módon NKRO vagy 6KRO módon is működhet, 1000 Hz-es lekérdezéssel, anti-ghostinggal, játékos üzemmóddal, stb. A mellékelt szoftverrel legfeljebb 100 makrót tudunk rögzíteni, mindegyikben 250 gombnyomással, ezeket pedig három profilban csoportosíthatjuk.

Fizikai jellemzőit tekintve a Skiller Mech SGK3 446 x 170 x 45 mm-es méretekkel rendelkezik, tömege pedig kábellel együtt 1460 gramm, nem feltétlenül hordozhatóságra optimalizált billentyűzetről van tehát szó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés