Hirdetés

Csendben mutatkozott be a Cooler Master új billentyűzete

A CK352 háromféle kapcsolóval és akár magyar kiosztással is elérhető.

Nemrég került piacra a Cooler Master legújabb mechanikus billentyűzete, a CK352, ami bár tulajdonságait tekintve átlagosnak mondható, itthon a magyar kiosztás miatt mégis előkelőbb helyre kerülhet az eladási listákon, mint sok konkurens hasonló terméke.


[+]

Az alumíniumból készült fedlappal borított műanyag ház 454,6 x 142,6 x 35,96 mm-es kiterjedésű, tömege pedig az 1,8 m hosszú, nem lecsatlakoztatható USB kábelt nem beleszámítva 904 gramm. A gombonként állítható RGB háttérvilágítással, illetve szintén RGB-s oldalsó sávokkal ellátott billentyűzet fekete és szürke színű gombkupakokkal rendelkezik, amelyek sajnos csak az ázsiai és amerikai kiosztások esetén készülnek kettős fröccsöntéssel, a világ más részein a felhasználóknak be kell érniük a festett, gravírozott megoldással. A kupakok alatt ismeretlen gyártótól származó piros, barna és kék színű mechanikus kapcsolók lapulnak, amelyek specifikációikat tekintve nagyjából megegyeznek az ismertebb Cherry MX modellekkel, ezzel kapcsolatban viszont fontos megjegyeznünk, hogy a magyar kiosztású változat kizárólag barna switchekkel érhető el. A klaviatúra átlagos szinten van a gombok számát tekintve, dedikált funkciógombok tehát nem kerültek rá, ezeket inkább az Fn sor másodlagos funkcióiként hozta el a gyártó.


[+]

A Cooler Master CK352 a legtöbb hazai webáruházban már kapható, vételára üzlettől függően 31 000 és 35 000 forint között mozog.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés