Hirdetés

Az iMac stílusához passzoló portreplikátort hozott a Satechi

Az ötportos adaptert az új, M1-es iMac vékony házának aljára tudjuk rögzíteni.

Az idei, 24 hüvelykes iMac minden téren fejlődött a korábbi, 21,5 hüvelykes modellhez képest, ám annak ellenére, hogy egy asztali számítógépről beszélünk, ugyanannyi csatlakozó került rá, mint a pihekönnyű MacBook Airre, vagyis az iMac esetében is kénytelenek leszünk adapterekkel szórakozni, ha nem lenne elég a két, hátul elhelyezett Thunderbolt port és a jack csatlakozó.


[+]

A Satechi most úgy próbálja megoldani a problémát, hogy azért mégse lógjanak mindenféle dolgok az egyébként igényes kinézetű gépből, hiszen legújabb, USB-C Clamp Hub névre keresztelt elosztójuk egy szorítótárcsa segítségével a kijelző aljára rögzíthető. Az egyetlen USB Type-C kábellel csatlakoztatható eszköz három USB 3.0 Type-A konnektorral, valamint egy SD és microSD szabványú kártyaolvasóval bővíti ki az iMac interfészkínálatát, de a hubra került még egy USB Type-C csatlakozó is, így pedig azt a portot sem kell nélkülöznünk, amit az adapter lefoglal – bár a Thunderbolt sebességéről valószínűleg le kell mondanunk.


[+]

Az USB-C Clamp Hub ezüst és kék színben lesz elérhető, vételára 55 dollár körül alakul majd, a piaci megjelenése pedig árnyalattól függően szeptemberre és októberre várható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés