Hirdetés

Új taggal bővült a Satechi adapterkínálata

Az USB-C Slim Multi-Port Adapter névre hallgató eszköz az USB és HDMI csatlakozók mellett Ethernet portot és kártyaolvasókat is kapott.

A Satechi nevét bizonyára nem kell bemutatni azok számára, akik USB Type-C porttal ellátott eszközeikhez kerestek már bármilyen adaptert. Szinte nincs is olyan portkombináció, amire ne lenne megoldása a gyártónak, most bemutatott termékük sem számít újdonságnak ebből a szempontból, hiszen korábbi, Type-C Pro Hub Adapter with Ethernet névre hallgató eszközükön mindent megtalálunk, amit cikkünk főszereplőjén is, az újdonság azonban annál vékonyabb, olcsóbb, ráadásul még több színben is elérhető.


[+]

A Satechi USB-C Slim Multi-Port Adapter két USB 3.0 Type-A, egy kizárólag PD eszközök töltésére szolgáló USB Type-C, egy HDMI 2.0 és egy Gigabit Ethernet csatlakozót visel házának oldalain, 12,4 milliméteres vékonyságát pedig annak köszönheti, hogy utóbbi esetében az ultrabookokról ismert, használat közben szétnyíló kialakítást alkalmazták. Az említett csatlakozókon felül kapunk még egy microSD és egy SD kártyafoglalatot is, mindezt olyan alumínium borítással látták el, mely ezüst, sötétszürke (Apple körökben asztroszürke) és fekete színekben is elérhető.


[+]

A Satechi új adaptere már rendelhető például a gyártó webáruházából, 80 dolláros áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés