Vezeték nélküli DeathAddert (is) villantott a Razer

Sokan már ezen a ponton bontják a pezsgőt, holott egy wireless klaviatúra, valamint egy fejhallgató is érkezett a pástra.

A Razer három új, vezeték nélküli, HyperSpeed technológiát alkalmazó perifériával jelentkezett, melyek között ezúttal nem csupán egeret, netán headsetet (esetleg kontrollert) találhatunk, hanem egy alumínium előlapot viselő, lebegő dizájnú billentyűzetet is.


(forrás: Razer) [+]

A taktilis és kattogós Razer Green, vagy a csendes és lineáris Yellow mechanikus kapcsolókkal választható BlackWidow V3 Pro a vállalat első madzagmentes klaviatúrája, ami ráadásul Bluetooth kapcsolatra szintúgy képes (három párosított eszközzel; a köztük való váltás az Fn+1-3 gombkombinációkkal lehetséges), s mikor telepei lemerülőben vannak, a töltéshez használt USB Type-C kábel segítségével vezetékes módban is munkára fogható. Az akkumulátor üzemidejére 200 órát ígér a gyártó, ami ha igaz, egyáltalán nem hangzik rosszul.


(forrás: Razer) [+]

Kicsit csalódás, hogy az átlátszó házakban lakozó switcheken doubleshot ABS kupakok trónolnak, hiszen a kategóriához méltóbb volna a PBT, de semmi sem lehet tökéletes. A dedikált médiavezérlőket egy multifunkciós tekerőkapcsoló egészíti ki, mellyel a hangerőn kívül akár fényerőt is szabályozhatunk. A specifikációs listán egyaránt megtalálható a 16,8 millió színben pompázó Chroma RGB világítás és a személyi komfortot szolgáló, műbőr csuklótámasz, a tasztatúra belső memóriájában pedig 5 profilt menthetünk el. Az új, már megvásárolható státuszban leledző "fekete özvegy" mélyre túr a pénztárcánkba, ugyanis 250 eurót kérnek érte a kasszánál. Kíváncsian várjuk, hogy a későbbiekben lesz-e TKL-es, ne adj' isten alacsony profilos verziója a drágának.

A második ketyere egy nyolcgombos, jobbkezes rágcsáló, és a név hallatán biztosan sokan felkapják majd a fejüket, mivel egy óriási népszerűségnek örvendő modell családfáját öregbíti, ami ráadásul felült a mostanában szerencsére trendinek számító, súlycsökkentéses vonatra; bemutatkozik a 88 grammos DeathAdder V2 Pro!


(forrás: Razer) [+]

A HyperSpeed mellé most is jár a Bluetooth lehetősége, de az USB Type-C-s Speedflex töltőkábelt sem hanyagolták el, mert bár flexibilitás terén nem éri el a 3rd party paracordok szintjét, lényegesen rugalmasabb és könnyebb, mint a szimpla, harisnyázott megoldások. Ha ez nem volna elég az örömmámorhoz, a patkány kompatibilis a Viper Ultimate, illetve a Basilisk Ultimate dokkolójával is. Ha hihetünk a brosúrának, akkor 2,4 GHz-en 70, Bluetooth esetén 120 órás időintervallumonként kell a "konnektor" irányába tekintgetnünk, de ez persze függ attól, hogy be van-e kapcsolva az RGB és hogy milyen polling rate beállítással ténykedünk.


(forrás: Razer) [+]

Az Xbox One-nal összeházasítható egér belsejében egy 650 IPS-es, 50 g-s, 20 000 cpi-ig skálázódó Focus+ szenzor teljesít szolgálatot, míg a fő gombok alatt 70 millió kattintásos (ugyan-ugyan) optikai kapcsolók tanyáznak. A fedélzeti memória 5 profilt tárolhat, a tappancsok pedig 100 százalékos PTFE példányok. A 127 mm hosszú, 61,7 mm széles, 42,7 mm magas DeathAdder 150 euróval rövidíti meg leendő tulajdonosait.

Hírünk utolsó (szintén hyperspeedes) tárgya egy 50 mm-es TriForce Titanium driverekkel operáló, 320 grammot nyomó, THX-es headset, ami a BlackShark V2 Pro nevet kapta, ráadásul a leválasztható, passzív zajszűrős, szuperkardoid mikrofonja kristálytiszta hangzással kecsegtet.


(forrás: Razer) [+]

A memóriahabos, plüss borítású fülpárnák elvileg remekül izolálnak bennünket a külvilágtól arra a 24 órára, míg az akkumulátor tart, de igény esetén a 12 Hz-től 28 000 Hz-ig tartó frekvenciatartományban serénykedő fejhallgatót 3,5 mm-es jackkel (1,3 méteres kábel) ugyancsak csatlakoztathatjuk a géphez. Az impedancia 32 ohm, az érzékenység pedig 100 dBSPL. Természetesen a fülpárnáknak otthont adó burkolati elemen ott figyelnek a szokásos vezérlőgombok is.


(forrás: Razer) [+]

A PC-vel, Mac gépekkel, valamint PlayStation 4 és Nintendo Switch konzolokkal kompatibilis apparátus 200 eurós árcédulát hord a dobozán.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés