Hirdetés

Két méretben került piacra a Razer BlackWidow V3

Az új billentyűzet teljes kiosztású és TKL méretben is elérhető lett.

A 2010-es esztendő óta van piacon a Razer BlackWidow billentyűzet-szériája, amelynek tagjai közül legutóbb a BlackWidow Elite-t volt szerencsénk tesztelni, még 2018. őszén. A V3 jelölés aztán az „alapmodellek” helyett a vezeték nélküli verziónál jelent meg először, de most végre bemutatkozott a „sima” V3, illetve annak TKL variánsa is, a V3 Tenkeyless.


[+]

Az alapokon nem változtatott jelentős mértékben a gyártó, inkább olyan apróságokon újítottak, mint például a máshogy kinéző görgő a V3 jobb felső sarkában, a kicsit átszabott csuklótámasz (ami a TKL-hez sajnos nem jár), illetve az anyaghasználat. Az alumíniumváz felett szokás szerint a Razer saját, 80 millió leütést is kibíró mechanikus kapcsolói dolgoznak (ezúttal a zöld és sárga variáns közül választhatunk), amelyeken immáron double-shot ABS kupakok tanyáznak. Utóbbi fejlesztésnek köszönhetően nem csak a gépelési komfort, de a tartósság is javult, hiszen a karakterek nem a műanyagra vannak rányomtatva, hanem egy külön, fehér színű műanyag elem van a fekete felső részbe alulról belenyomva.


[+]

Maguk a kapcsolók átlátszó burkolattal rendelkeznek, így a beépített, Razer Synapse szoftverben konfigurálható RGB LED-ek fénye szépen kiszűrődik a gombok mögül, ami sokaknak ugyan nem tetszik, de bizonyára többen vannak, akiknek igen, hiszen a világítás nagyon régóta a Razer termékek repertoárjához tartozik.


[+]

A Razer BlackWidow V3 és V3 Tenkeyless már rendelhető a gyártó oldaláról, vételáruk 140, illetve 100 dollár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés