Hirdetés

Numpad nélkül is megjelenik a Razer BlackWidow Chroma v2 billentyűzet

A 2010 óta létező klaviatúra egy újabb verziójával lepi meg a Razer a vásárlókat.

Januárban mutatta be a Razer a BlackWidow Chroma v2 mechanikus billentyűzetet, most viszont ennek egy kompakt, numerikus részt nélkülöző, úgynevezett TKL ("tenkeyless") kiadását mutatták be Razer BlackWidow Tournament Edition Chroma v2 név alatt. Akárcsak a nagyobbik modellnél, ezúttal is választható a kapcsoló típusa (citromsárga, narancssárga vagy zöld), és jár a hozzá a leválasztható csuklótámasz, valamint USB kábel.


[+]

Természetesen a világítás, azaz a Chroma Lightning is része a "csomagnak", tehát minden egyes gomb egyedileg testreszabható a Razer Synapse szoftverből. Ezenfelül a TKL-es kiadás gombjai is programozhatóak, makrózhatóak, illetve kezeli 10 gomb egyidejű lenyomását. Az extrák közé sorolható még a négyszegmenses 3,5 milliméteres jack és USB aljzat, melyek nem hubként, hanem pass-through típusúak, tehát lényegében hosszabbítóként funkcionálnak.

A Razer BlackWidow Tournament Edition Chroma v2 billentyűzet ára 140 dollár lesz, tehát mintegy 30 dollárral lesz olcsóbb, mint a teljes méretű kiadás.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés