Hirdetés

Kényelmi kiegészítőt és új kapcsolót kapott a Razer BlackWidow Chroma v2

A v2 kiadás használata egyesek számára kényelmesebb lehet, de az új, halk mechanikus kapcsolóról se feledkezzünk meg.

A Razer BlackWidow mechanikus billentyűzet már sok mindent túlélt, hiszen az első példány még 2010-ben jelent meg, az azóta eltelt közel hét évben pedig több frissítésen is átesett. Legutóbb a Chroma fantázianevű, gombonként testreszabható, 16,8 millió színű RGB világítást kapta meg, most pedig ezt a variánst alakították még tovább, így ez lett a BlackWidow Chroma v2.


[+]

Az első és egyetlen szembeötlő újdonság a méretes, kényelmesnek tűnő csuklótámasz, mely mágnesesen kapcsolódik a billentyűzethez, így tetszés szerint eltávolítható, ha a helyzet vagy a rendelkezésre álló hely úgy kívánja. A másik újdonság viszont nem látható, azt ugyanis a gombok alatt kell keresni. Konkrétan az új Razer Yellow mechanikus kapcsolóról van szó, ami az ígéretek szerint halk és lineáris működést ígér, az Orange és Green kapcsolókhoz viszonyítva rövidebb lenyomási úttal, miközben működtetéséhez az Orange-hoz hasonlóan 45 grammos erőkifejtés szükséges, és az élettartam változatlanul 80 millió leütés billentyűnként. Aki nem szeretne az új kapcsolóval azonosulni, az persze a v2-t megvásárolhatja a korábbi kapcsolókkal is.


[+]

Más tekintetben nincs változás, az említetteken felül maradt az USB csatlakozás, az 1000 Hz-es frissítés, a 10 gomb egyidejű lenyomásának érzékelése, az USB pass-through aljzat, a négyszegmenses 3,5 milliméteres jack aljzat, illetve a programozhatóság és makrórögzítési lehetőség. Mindez változatlanul 200 eurós árcédula mellett.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés