Hirdetés

Nagy teljesítményű, sokoldalú Panasonic mikro torony a láthatáron

Bár már elmúltak azok az idők, amikor a hifi- vagy mikrotornyok igazán trendinek számítottak, de ez láthatóan nem zavarja a piaci résztvevőket abban, hogy időről-időre új, a technológiai fejlődés jegyeit magukon viselő modellekkel jelentkezzenek. Most éppen a Panasonic jelentette be, hogy elérhetővé teszi a sokoldalú, SC-PMX9 típusjelzésű készülékét, amit a Panasonic Convention-ön demóztak elsőként.

Panasonic SC-PMX9
Panasonic SC-PMX9 [+]

A DLNA kompatibilis, beépített CD lejátszóval is ellátott modell támogatja az Apple féle AirPlay és a Bluetooth technológiákat, azaz a zeneszámok, audio anyagok vezeték nélküli úton is eljuttathatóak rá. Ezenkívül elhelyeztek rajta egy ötödik generációs, Lightning dokkolót, amely az iPhone-ok és az iPodok közvetlen fogadását biztosítja. Az USB porton keresztül más gyártók médialejátszói, okostelefonjai, tabletjei eszközei is rádughatóak, illetve beépített médialejátszója révén az ily módon csatlakoztatott pendrive-okon, külső merevlemezeken található MP3 vagy FLAC fájlok megszólaltatására is módot ad.

Maximális névlegese kimeneti teljesítménye 120 watt, ami átlagos otthoni körülmények között több mint elég. Természetesen rendelkezik előre programozott hangszín beállításokkal, és a távvezérlő sem hiányzik a dobozából. A vállalat hivatalos információval nem szolgált az árával kapcsolatban, de egyes japán internetes oldalak szerint várhatóan 600 dollárt kérnek majd el a június közepén a boltokba kerülő toronyért.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés