Hirdetés

Távolodik a vezetékektől a Sony új mikro hifije

A Sony bemutatta legújabb otthoni mikro torony rendszerét, a számos csatlakoztathatósági lehetőséget kínáló, július elsejétől körülbelül 310 dolláros áron megvásárolható CMT-SBT300W névre hallgató terméket. Bár a nevéből arra lehetne következtetni, hogy a teljesítménye eléri a 300 wattot, ennek hatodával kell csak számolni, ami azért átlagos otthoni használat esetén több mint elég.

Sony CMT-SBT300W
Sony CMT-SBT300W [+]

A beépített CD lejátszó a gyári, írt és újaírt korongok mellett az MP3 vagy WMA fájlokkal teleírt lemezek kezelésére képes. Ez utóbbi állományok egyébként egy pendrive-ról vagy külső merevlemezről is eljuttathatóak rá az USB porton keresztül, illetve hordozható médialejátszó, számítógép, telefon, Apple vagy Walkman dokkoló is csatlakoztatható rá ily módon.

Aki nem akar a kábelekkel vacakolni, az biztos értékeli majd, hogy a készülék támogatja az A2DP és AVRCP típusú Bluetooth profilokat, az Apple féle AirPlay, illetve az NFC technológiát is. Ez utóbbinak köszönhetően tehát elég csak a kompatibilis telefont vagy tabletet a közelébe tartani, máris lejátszhatóak a rajtuk lévő állományok. A DLNA tanúsítvánnyal bíró termék rendelkezik beépített Wi-Fi kártyával, hálózatba köthető, és biztosítja különféle internetes tartalmak, így például a webrádiókat tömörítő vTuner elérését, valamint segítségével lejátszhatóak a Sony Music Unlimited adatbázisában megtalálható zeneszámok.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés