Hirdetés

Bluetooth támogatású Pioneer mikro hifi a láthatáron

A Pioneer bejelentette, hogy az X-HM51 típusjelzésű termékével tovább bővíti eddig is igen tekintélyesnek mondható otthoni audioeszközökből álló hadseregének mikro torony hadtestét. A június közepétől megvásárolható, kompakt kialakítású (215 x 325 x 100,5 mm), 2,5 kilogramm tömegű termékért a hírek szerint várhatóan 365 dollárt kell majd fizetni.

Pioneer X-HM51
Pioneer X-HM51 [+]

A CD lejátszója a gyári lemezek mellett magától értetődően az írt és újraírt korongokkal is boldogul, valamint az sem zavarja, ha ezekre MP3 vagy WMA fájlokat égettek. Ezek egyébként egy pendrive-ról vagy külső merevlemezről is eljuttathatóak rá, amennyiben az USB-porton keresztül csatlakoztatta az eszközöket a felhasználó. Bár az Apple termékek fogadására képes integrált dokkolóval nem rendelkezik, de egy külső egység egyszerűen rádugható.

Támogatja a Bluetooth (A2DP) technológiát, azaz vezeték nélküli adatátviteli kapcsolaton keresztül is képes a kompatibilis eszközökről származó audioanyagok fogadására. Rendelkezik beépített AM/FM tunerrel, így rádiózásra is használható, illetve az ébresztés, riasztás is beprogramozható rajta, maximális névleges kimeneti teljesítménye 2 x 50 watt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés