Hirdetés

Beépített mélynyomós igazi audiotorony a JVC-től

A JVC bejelentette, hogy piacra dobja a tavaly bemutatott NX-SA5 típusjelzésű otthoni audioeszközének utódát az NX-SA55 személyében. Úgy látszik, hogy az előd jól teljesített, hiszen a forma és a koncepció is megmaradt nagyjából. Tehát egyetlen készülékházba építették itt is a hangsugárzókat és a médialejátszót, az optikai meghajtót és a vezérlő elektronikát.

JVC NX-SA55
JVC NX-SA55 [+]

A négy darab 5 wattos hangsugárzó 360 fokban szórja a hangokat, és ezt még megfejelték egy 20 wattos mélynyomóval is. A CD lejátszó mellett került rá Apple iPodok és iPhone-ok fogadására képes dokkoló is, ezen kívül az USB porton keresztül eljuttathatóak rá a külső adattároló egységeken pihenő WMA és MP3 formátumú fájlok, illetve ily módon csatlakoztatható hozzá hordozható vagy asztali médialejátszó, okostelefon, tablet, esetleg akár egy számítógép is.

JVC NX-SA55
JVC NX-SA55 [+]

Támogatja a Bluetooth 2.1 technológiát, egészen pontosan az A2DP, AVRCP és SPP szabványokat, azaz az audioanyagok vezeték nélkül is áttranszportálhatóak rá. Nem spórolták ki belőel az AM/FM tunert sem, így rádióként is funkcionálhat. Kezelését az LCD kijelző mellett egy távirányító is megkönnyíti, de igény szerint vezérelhető iOS vagy Android alapú személyi mobil eszközről is. A két és fél kilogramm súlyú, 33,5 centiméter magas, 16,2 centiméter átmérőjű henger a fekete mellett barna, fehér és piros színű változatokban kerül a boltokba 315 dolláros áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • JVC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés