Hirdetés

AMD-s verziót kap a ONEXPLAYER Mini

Az inteles dizájnhoz viszonyítva ez nagyobb akkumulátort és duplaannyi processzormagot is jelent.

Az év elején számoltunk be a ONEXPLAYER Mini nevű kézikonzolról, amelynek most megérkezett egy alternatív kiadása. Ez majdnem megegyezik az eredeti géppel, csak Intel Core i7-1195G7 helyett AMD Ryzen 7 5800U rendszerchipet használ.

Az AMD-s verzió előnye, hogy négy processzormag helyett nyolcat kínál, de amúgy ugyanannyi rendszermemória található benne, illetve az adattárolók esetében is választható 512 GB-os, illetve 1 és 2 TB-os opció. Van azonban különbség az inteles rendszerhez viszonyítva. Az AMD rendszere kisebb hűtést igényel, és alapvetően kisebb a platformdizájn is, így több hely jutott az akkumulátornak, ami 12600 mAh-s. Ez ugyanakkor lassabban tölthető fel, mivel 100 helyett csupán 65 watt GaN gyorstöltés. A méretesebb akkumulátor enyhén negatív hatással volt a gép tömegére, amely 587 helyett 619 gramm lett.

Egy rövid ideig a ONEXPLAYER Mini AMD-s verziója 21%-os kedvezménnyel rendelhető elő az alábbi oldalon keresztül. De az ára amúgy megegyezik az inteles opcióval – ugyanolyan adattárolót használó konfigurációt feltételezve.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés