Hirdetés

A Noctua ingyen lefogatót kínál az LGA2011-es foglalathoz

Az ausztriai Noctua leleplezte SecuFirm2 családba tartozó, NM-I2011 jelzésű lefogatóját, mely az Intel új, Sandy Bridge-E kódnevű processzorai által használt LGA2011-es foglalatra szerelhető fel.

Az NH-C12P, NH-C12P SE14, NH-C14, NH-D14, NH-U12, NH-U12F, NH-U12P, NH-U12P SE1366, NH-U12P SE2, NH-U9, NH-U9F, NH-U9B, NH-U9B SE2 típusú Noctua hűtőkkel kompatibilis lefogató most ingyen beszerezhető azoknak a felhasználóknak, akik az előbb említett 13 darab processzorhűtő bármelyikét is birtokolják, és vásárolnak egy Waimea Bay platformot. Az eszközre az igényt a Noctua honlapján lehet majd beadni, bizonyítékként azonban le kell fényképezni a birtokolt hűtővel a processzort, vagy a hozzá tartozó alaplapot, emellett természetesen a fotókon fel kell tüntetni a vásárolt termék számláját is. Amennyiben a pályázat sikeres, a cég azonnal postázza a lefogatót a megadott címre.

A kiegészítő kereskedelmi forgalomban is megtalálható lesz, de nyilván nem ingyen. Ettől függetlenül a Noctua alacsony árazást ígér, továbbá a fentebb említett hűtők, új verziójú csomagjaihoz mellékelik is a lefogatót. A vállalat a termék kézbesítését október végétől kezdi meg. Az információink szerint az alaplapok hamarabb forgalomba kerülnek, mint a processzorok, így a megvásárolt újdonsággal már lehet pályázni, vagyis az is előfordulhat, hogy a lefogató még a CPU-k startja előtt megérkezik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés