Hirdetés

Újabb négyfiókos NAS-sal gyarapodott a QNAP palettája

A gyártó üdvöskéjén egy 10, egy 2,5, illetve egy 1 gigabites hálózati portnak szorítottak helyet.

A QNAP egy újabb NAS-sal, az idei CES-en bemutatott, négy gyorscserés fiókkal érkező TS-431X3-mal bővítette termékskáláját. Az eszköz agyaként egy 1,7 GHz-en ketyegő, négymagos AnnapurnaLabs AL-314-es processzor funkcionál, ami mellé egy magányos SO-DIMM DDR3L slot társul; ebbe alapból 4 GB memóriát kapunk, de utólag kicserélhetjük azt egy 8 GB-os modulra is.


(forrás: QNAP) [+]

A hálózati kapcsolódás egy 10 gigabites SFP+ port segítségével valósul meg, de egy további 2,5, valamint egy 1 gigabites csatlakozó szintúgy a rendelkezésünkre áll, miközben USB 3.2 Ge 1 aljzatból három darabra futotta a gyártósoron.


(forrás: QNAP) [+]

A ketyere ismeri a pillanatkép technológiát, és a HBS (Hybrid Backup Sync) applikáció lehetővé teszi a biztonsági mentések készítését helyben, off-site, netán felhős tárhelyre, míg a Notification Centernek köszönhetően mindent egy programon belül menedzselhetünk; a szokásos szoftveres háttér tehát ezúttal sem szenved csorbát. Az SSD gyorsítótárazást támogató apparátust 2 éves (de 5 évre hosszabbítható) garanciával értékesítik, az árát illetően viszont még nem találtunk konkrétumot.

  • Kapcsolódó cégek:
  • QNAP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés