Hirdetés

Az átlagfelhasználóknak készültek a Razer új, magas minőségű perifériái

A kizárólag fehér színű háttérvilágítással rendelkező billentyűzet mellett egy apró egér és egy XXL-es egérpad is bemutatkozott.

A Razer 2020-ban egy új egér-egérpad páros bemutatásával porolta le „Pro” szériáját, most pedig tovább bővül a termékcsalád, ugyanis újabb három termékről hullt le a lepel.


[+]

A trió egyik tagja a Pro Click Mini névre keresztelt egér, ami a tavalyi Pro Click kisebb, konkrétan 100,2 x 62,7 x 34,2 mm kiterjedésű változata. A PTFE talpakon sikló apróság energiaellátására preferenciától függően egy vagy két darab AA elemet vagy akkumulátort használhatunk, előbbi esetben az egér tömege 88, utóbbiban pedig 111 gramm lesz. A Pro Click Mini Bluetooth, illetve a mellékelt USB-s vevőegységgel 2,4 GHz-es HyperSpeed vezeték nélküli kapcsolaton keresztül használható, az üzemidő a csatlakozás módjától függően 725, illetve 465 óra körül alakul majd.


[+]

Az egérben egy 12 000 DPI érzékenységű szenzor dolgozik, ezt az értéket egy dedikált gomb segítségével menet közben is változtathatjuk, de az eszközön a 15 millió klikkelésre hitelesített, igen halkan működő mechanikus kapcsolókkal ellátott főgombokon felül két oldalsó kapcsoló, illetve egy szabadonfutó, mindkét irányba billenthető görgő is került.


[+]

Az egérhez új, Razer logós egérpadot is választhatunk, hiszen szintén most mutatkozott be a Pro Glide XXL elnevezésű alátét is, amely 940 x 410 milliméteres alapterülettel és 3 milliméteres vastagsággal büszkélkedhet – utóbbi a csúszós felületű fedlapból és egy szilikon alsó részből tevődik össze.


[+]

A harmadik újdonság, a Razer Pro Type Ultra személyében egy fehér színű háttérvilágítással ellátott, teljes kiosztású mechanikus billentyűzetet tisztelhetünk, amelynek matt felületű műanyag gombkupakjai alatt a 80 millió leütésnek ellenálló, halk működésű, lineáris karakterisztikájú Razer Yellow kapcsolók kaptak helyet. A klaviatúra szintén a Bluetooth és HyperSpeed technológiát egyaránt alkalmazó vezeték nélküli perifériák táborához tartozik, de a mellékelt USB Type-A–Type-C kábelnek köszönhetően a vezetékes használat is megoldható. A periféria Bluetooth kapcsolattal 214, HyperSpeed-et használva pedig 207 órán keresztül működőképes, az viszont nincs megadva, hogy ez bekapcsolt vagy kikapcsolt világítással értendő-e – valószínűleg utóbbival.


[+]

A Razer Pro Click Mini és Pro Glide XXL már rendelhető a gyártó weboldaláról 90, illetve 35 eurós áron, míg a Pro Type Ultra az év hátralévő részében fog piacra kerülni 170 eurós árcédula társaságában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés