Hirdetés

Intel alapokra helyezett minigépet mutatott be az MSI

A 2,3 literes térfogatú házzal érkező masina felszereltsége részben ellentmond a megcélzott felhasználási területével.

Az MSI egy új mini PC-vel gyarapította portfólióját, amelyet elsősorban az irodai/üzleti vonalra, illetve bizonyos tartalomkészítő feladatokra szánnak, de akár programozható logikai vezérlők vagy éppen robotizált rendszerek mögé is berakható. A gyártó, Intel H510-es vezérlőhídra építő fiókája a PRO DP21 11M elnevezést kapta, és az Intel Pentium G6405-től kezdve a Core i7-11700-ig bezárólag négyféle processzorral kérhető.


[+]

A beépíthető, 3200 MHz-en ketyegő SO-DIMM DDR4 memória mennyiségének maximuma 64 GB, míg a GPU szerepét a központi egységbe integrált Intel UHD Graphics tölti be. Háttértárolóinkat egy PCI Express és SATA interfészt egyaránt támogató M.2 slot várja, de két 2,5 hüvelykes adattár számára is előkészítettek felfogatást. A hálózati törekvéseinket Intel AC 9462-es Wi-Fi 5-tel vagy AX201-es Wi-Fi 6-tal, esetleg 5.1/5.2-es Bluetooth-szal valósíthatjuk meg a vezeték nélküli halmazban, noha kábeles csatlakozásra ugyancsak nyílik lehetőségünk a meglévő, Realtek RTL8111H kontroller által hajtott gigabites RJ-45 konnektornak hála. A tápellátást szokás szerint egy külső adapter szolgáltatja, ezúttal 120 wattos kiszerelésben.


[+]

A 204 x 208 x 54,8 mm-es kiterjedéssel rendelkező, 1,27 kilogrammos vas ház farán egy 2.0-s HDMI kimenet, négy USB 3.2 Gen1 Typa-A kapu, két soros port, két 3,5 mm-es audio jack és az előbb említett Ethernet csatoló köszön ránk vissza, miközben elöl további négy USB csatlakozó telepedett meg a két audio jack társaságában, ám ezek csupán 2.0-sak. Egyetlen dolgot nem igazán tudunk hová tenni annak fényében, hogy az FW TPM 2.0 támogatással felvértezett, VESA-s csöppséget modern irodákba, a produktivitás fokozására is készítették, ez pedig a hiányzó USB Type-C aljzat.


[+]

A garancia 3 évre szól, s bár az MSI nem közölt árakat, a típus három konfigurációját leltük fel egy ausztrál webshop előrendelhető termékei között (de a bhphotovideo.com-on úgyszintén találtunk olcsóbb kiépítéseket):


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés