Hirdetés

Új, Trident szériás asztali gépeket mutatott be az MSI

A kellemesen karcsú házakban a Comet Lake és a Turing architektúra éli nászát.

Az MSI két újabb, játékosokat célzó asztali minigéppel bővítette portfólióját, név szerint az MPG Trident A-val és az MPG Trident AS-sel. A két modell között csupán annyi a különbség, hogy az AS variánshoz nem csak a fém oldalpanelek járnak, hanem két, edzett üvegből készült darab is, melyek "szimpla" rokonaikkal ellentétben ajtószerűen nyílnak. Adalék a történethez, hogy a hardverelemek a géplakok két oldalán csoportosulnak (külön kamrában van a CPU, a VGA, illetve a táp), így az alkatrészekkel való, utólagos machinálás nem nevezhető túlságosan körülményesnek.

MSI MPG Trident A 10th MSI MPG Trident A 10th MSI MPG Trident A 10th MSI MPG Trident A 10th MSI MPG Trident A 10th (forrás: MSI) [+]

A mindössze 10,36 literes házakban Intel B460-as vezérlőhídra épülő alaplap dolgozik, melybe akár (10. generációs) Core processzort is kérhetünk. A két DIMM slotba legfeljebb 64 GB-nyi, 2666 MHz-es órajelen ketyegő memória pakolható, miközben videokártya tekintetében a 8 GB GDDR6-os VRAM-mal érkező NVIDIA GeForce RTX 2070 Super jelenti a választható csúcsot. Háttértárolókból két M.2 2280-as, illetve két 2,5 hüvelykes példányban gondolkodhatunk, míg a hálózati kapcsolat vagy egy Realtek RTL8125B kontroller hajtotta, 2,5 gigabites Etherneten keresztül, vagy az Intel AX200-as Wi-Fi lapkájának segítségével valósítható meg, de természetesen az 5.1-es Bluetoothról sem kell lemondanunk.

MSI MPG Trident AS 10th MSI MPG Trident AS 10th MSI MPG Trident AS 10th MSI MPG Trident AS 10th MSI MPG Trident AS 10th (forrás: MSI) [+]

A hangok megszólaltatásáért egy Realtek ALC1200-VD1-es kodek, az energiaellátásért pedig egy 450 wattos, 80 Plus Bronze hatásfokú, SFX formátumú tápegység felel. A hátulsó I/O pajzsokon három USB 3.2 Gen1 Type-A, egy USB 3.2 Gen1 Type-C és két USB 2.0 aljzat, egy 1.2-es DisplayPort, valamint egy 1.4-es HDMI kimenet található az audio jackeken, az optikai hangkimeneten, és persze a feljebb már részletezett RJ-45 csatolón kívül. Elöl egy USB 3.2 Gen1 Type-A, egy Type-C, és egy elmaradhatatlan USB 2.0 csatlakozó ücsörög a 3,5 mm-es jackek közelében.


(forrás: MSI) [+]

Természetesen a címezhető Mystic Light RGB-s világítás sem hiányozhat a Windows 10 Home operációs rendszerrel értékesítésre kerülő vasak repertoárjából, csak az a kár, hogy árakkal egyelőre nem tudunk szolgálni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés