Hirdetés

MSI Barricade midi torony – ez már jobban hangzik

Az MSI márkanév hallatán elsősorban nem számítóházak jelennek meg lelki szemeink előtt, pedig ha nem is tömegesen, de egy-két modellel már megpróbálkoztak ebben a szegmensben is. Ezek közül az ismertebbek az Interceptor családba tartozó Nigthhawk és Raptor tornyok, most pedig egy újabb, tisztességes taggal bővül a kínálat az MSI Barricade személyében.


[+]

A Barricade a fent említett házakhoz képest már első ránézésre is minőségi ugrást jelent, talán már nem annyira műanyag hatású az összkép, persze az átlagos anyaghasználat (acél, műanyag) és a gamer célközönség alapvetően meghatározza megjelenését, de kategóriájában visszafogottnak mondható. A midi torony mérete 450 x 185 x 412 mm, tömege 7,8 kilogramm. Sűrűn lyuggatott előlapja mögött kék LED-es ventilátorok szívják be a friss levegőt, a felsőbb régióban pedig 3 x 5,25”-es külső meghajtóhely tornyosul. A kivezetések között 2 x USB 2.0 és egy USB 3.0 port, valamint egy mikrofon bemenet és egy fülhallgató kimenet sorakozik. A ház tetején további kellemes funkciókra bukkanhatunk, ugyanis a bekapcsoló gombot két ventilátorszabályozó fogja közre, amelyek Low, High és Off fokozatokkal bírnak, valamint egy SD kártyaolvasó rése is látható.


[+]

Ablakos oldallapját eltávolítva színes belső fogad; az alaplaptálca és a rögzítő elemek amolyan MSI kék színűek. Az adattárolókat egy 90 fokban kiforgatott merevlemezkeret fogadja, a négy fiókba szerszámmentesen 3,5”-es HDD-k, vagy csavarokkal 2,5”-es HDD/SSD meghajtók rögzíthetők. A rendszerbe illeszthető videokártyák hosszát 310 mm-ben maximalizálták, de a felsőbb bővítőhelyekbe a merevlemezkeret és az 5,25”-es meghajtóhelyek közötti résbe elvileg hosszabb kártyák is beférhetnek.


[+]

A hűtést alapesetben két 120 mm-es, kék LED-es elülső és egy szintén 120 mm-es hátsó ventilátor végzi, ezenkívül egy alsó és két felső légkavaróval fokozható a huzat, és szerencsére két alulsó porszűrő betét és némi vízhűtés előkészítés sem maradt ki a felhozatalból.


[+]

Az MSI Barricade midi toronyért 79 dollárt kérnek, a gyártó 3 év garanciát vállal termékére.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés