Hirdetés

Thermaltake ARMOR REVO GENE ház – szárnyas torony midi kivitelben

A Thermaltake játékosoknak szánt méretes, és bizonyos szempontból extravagáns házát, az ARMOR REVO-t még év elején mutatta be, a koncepció pedig úgy tűnik, hogy sikeres volt, ugyanis augusztus utolsó napján bejelentették, hogy érkezik az ARMOR REVO GENE torony, amely az ARMOR REVO kistestvére lesz.


[+]

Az előd a teljes méretű toronyházak kategóriában helyezkedik el, ezzel ellentétben a GENE fizikai adottságainak következtében midi háznak tekinthető, mérete 510 x 252 x 550 mm, tömege pedig 7,8 kiló, vagyis nem csak magassága csökkent, de a mérlegen is majd 4 kg-mal kevesebbet nyom. A ház kívül belül feketére fényezett, azonban elérhető lesz egy fehér variáns is (Snow Edition), amely a szintén fekete belsővel igen kontrasztos összképet nyújt.


[+]

Az előlap két élén húzódó alumínium szárny több Armor szériás modell sajátossága, így a zsugorított GENE-ről sem maradhatott le. Előlapja egyébként teljesen szimmetrikus, az alsóbb régióban egy 200 mm-es, LED-es ventilátor fénye szűrődik át, fölötte pedig egy 3,5”-es és 4 x 5,25”-es külső meghajtóhely tornyosul. A tetején egy kitüremkedő pukliban egy 2,5/3,5”-es, SATA csatolós adattárolókat fogadó dokkoló látható, mellette két oldalt a szokásos gombok, audioaljzatok, valamint két USB 2.0 és két USB 3.0 port sorakozik.


[+]

Az oldallapot a méretes ventilátorhely mellett ablakkal és egy kihajtható fejhallgató tartóval is felvértezték. Belsejében a merevlemezkeretbe szerszámmentesen 5 x 2,5/3,5”-es HDD/SSD rögzíthető. Utóbbi fix, de azért 315 mm hosszú videokártyák még gond nélkül beférnek, és ha már a limitációknál tartunk, akkor érdemes megemlíteni, hogy a processzorhűtő magasságát 175 mm-ben maximalizálták.


[+]

Ügyeltek a rendezett beltér lehetőségének megteremtésére, ezért a szerelőablakos alaplaptálcán számos gumírozott kábel bújtató rés található, valamint mögötte 30 mm-es űr tátong, ahol nem csak a kábelvezetés, de a használaton kívüli vezetékek elrejtése is megoldható. A hűtést alapesetben egy a már említett elülső ventilátor mellett egy 120 mm-es hátsó és egy 200 mm-es felső egység végzi, amely igény esetén egy alsó és egy oldalsó légkavaróval bővíthető. Természetesen a vízhűtés előkészítésről sem feledkeztek meg.


[+]

A Thermaltake ARMOR REVO GENE ház hivatalos vételárát még nem közölte a gyártó, de meg nem erősített források 99 angol fontos európai árcédulát sejtenek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés