Hirdetés

MSI B75IA-E33 Mini-ITX alaplap apró üzleti számítógépekbe

Az MSI bemutatott egy Mini-ITX (170 x 170 mm) szabványú, apró alaplapot, amelyet elsősorban inkább üzleti környezetbe szánnak. A B75IA-E33 ennek megfelelően az Intel B75 Express köré épül, vagyis LGA1155 foglalatos processzorokat fogad, felszereltsége szerény, de a minimumot azért biztonságosan hozza.


[+]

Az alaplap hagyományos 24 tűs ATX tápegységekkel kompatibilis, a központi egység betáplálása pedig egyszerű négyfázisú VRM-mel történik, ebből is látszik, hogy nem egy tuningdeszka, hanem egy hétköznapi munkagép alapját kívánja nyújtani. A memóriamodulokat két DIMM foglalatba lehet felsorakoztatni, a B75IA-E33 összesen 16 GB DDR3 RAM-ot kezel. VGA vagy egyéb bővítőkártya egyetlen PCI Express 3.0 x16 résbe illeszthető, mPCIe aljzat viszont nem található a lapon, így ha dedikált videokártyára és például Wi-Fi adapterre is szükség lenne, akkor utóbbit USB porton keresztül kell megoldani. SATA csatlakozóból összesen négyet kapunk, ebből az egyik 6 Gbps-os, a másik három 3 Gbps-os.


[+]

A hátlapi kivezetések között 4 x USB 2.0 és 2 x USB 3.0 port, analóg (3 x 3,5 mm-es jack) és digitális (optikai S/PDIF) audioaljzatok, D-Sub, DVI és HDMI videokimenetek, Gigabit Ethernet és egy PS/2 csatlakozó kapott helyet. Alaplapi kivezetések formájában többek között még egy USB 3.0 és két USB 2.0 kapu, valamint egy TPM modul csatlakozója is elérhető.


[+]

Az MSI a B75IA-E33 Mini-ITX alaplappal kapcsolatban egyelőre sem megjelenési dátumot, sem pedig vételárat nem közölt.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés