Hirdetés

Már az EKWB is kínál vízhűtő blokkot a Radeon VII-hez

A szlovén vállalat EK-Vector hűtője többféle kiadásban kerül forgalomba áprilistól.

A kínaiak után a szlovén EK Water Blocks is bemutatta saját, AMD Radeon VII grafikus kártyával kompatibilis hűtőblokkját, az EK-Vector Radeon VII-et. Az open split flow dizájnú hűtőrendszer leginkább a GPU, a HBM2 memória és a VRM által termelt hőt igyekszik elvezetni, ettől függetlenül természetesen a blokk a kártya teljes hosszára kiterjed, vastagsága viszont jelentősen kisebb, mint a gyári léghűtés, ezért a kártyának elég egy slot is. Az említett elemekkel érintkező felület kiviteltől függően réz vagy nikkel, a fedlap pedig akril vagy POM acetál lehet.


[+]

Persze 2019-ben lassan cikinek számít olyan terméket bemutatni, amiben nem található világítás, a színes LED-eket az EK-Vector sem nélkülözi. A kizárólag a nikkel verziók esetében elérhető fényforrások egy 4 tűs csatlakozóval köthetők az alaplaphoz, lehetővé téve, hogy a népszerűbb gyártók szoftvereivel vezéreljük őket. A szerkezet G1/4” szabványú, EPDM O-gyűrűkkel szigetelt csőcsatlakozókat kapott, az ezeket magában rejtő műanyag elem pedig büszkén hirdeti, hogy milyen kártyát találunk a vízfolyam alatt. A csomag része az EK-TIM Echoterm hűtőpaszta, a fekete vagy nikkel hátlapot viszont külön kell megvásárolnunk 38, illetve 45 euróért.


[+]

Az EK-Vector már előrendelhető, az árakat az alábbi táblázatban foglaltuk össze, a megrendelések várhatóan április elsejétől kerülnek kiszállításra.

EKWB EK-Vector Radeon VII Ár
EK-Vector Radeon VII réz + acetál 133 €
EK-Vector Radeon VII réz + akril 133 €
EK-Vector Radeon VII RGB nikkel + acetál 149 €
EK-Vector Radeon VII RGB nikkel + akril 154 €

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés