Hirdetés

Tovább bővül a Radeon VII-hez készült AiO vízhűtők listája

Az Alphacool az AMD legújabb grafikus kártyájához is elérhetővé tette GPX Pro hűtőjét.

Az Alphacool már az AMD Radeon RX Vega 64-hez is kínált kompakt vízhűtést, és nincs ez másként az általunk is tesztelt Radeon VII VGA esetében. Az Eiswolf 240 GPX Pro AMD Radeon VII M01 az AiO megoldások táborát erősíti, vagyis a dobozból való kibontás és a felszerelés után azonnal működésre is bírható, ám a moduláris kialakításnak köszönhetően akár egyéb Eisbaer komponenssel is kombinálhatjuk.


[+]

A 266 x 134 mm alapterületű blokkon egy réz talp kapott helyet, amely közvetlenül érintkezik a GPUval és a HBM memóriákkal, míg az egyéb komponensek (például a VRM) hűtéséről a méretes réz hűtőborda gondoskodik. Az elvezetett hő a két G1/4”-es méretű csőcsatlakozó egyikén távozik a blokkból, hogy aztán a szintén rézből készült NexXxoS ST30 radiátorra erősített, két darab, 120 mm átmérőjű ventilátor által történő lehűtés után visszakerüljön a kiindulási pontra. Ezt az áramlást az az óránként 70 liter víz szállítására képes Alphacool DC-LT vízpumpa idézi elő, amelyet már a gyártó egyéb vízhűtőiből is ismerhetünk. A csomag része egy fekete hátlapi lemez is, ami a hűtés hatékonyságának növelése mellett az esztétikán is javít.


[+]

Az Alphacool Eiswolf 240 GPX Pro AMD Radeon VII M01 már rendelhető a gyártó webshopjából, vásárláskor 190 eurót kell a kasszába tennünk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés