Hirdetés

Már láncba is köthetjük az EK-Vector hűtőblokkokat

A címben említett hűtéssel ellátott Strix RTX vagy Radeon VII kártyák immáron egy nagy hűtőkörbe rendezhetők a külön megvásárolható terminálok segítségével.

Nem is olyan rég adtunk hírt afelől, hogy a szlovén székhelyű EKWB ASUS ROG Strix RTX és Radeon VII grafikus kártyákhoz is kínál hűtőblokkokat az EK-Vector széria tagjainak személyében. Ezeket a blokkokat mostantól akár láncba is fűzhetjük, köszönhetően a gyártó által bemutatott EK-Scalar termináloknak.

EK-Scalar Dual 3-slot - acetál
EK-Scalar Dual 3-slot - acetál [+]

A terminálok a felső két G1/4 hüvelykes csőcsatlakozóba illeszkednek, a gyártó webshopjában pedig választhatunk, hogy két-, három- vagy négykártyás rendszerekre szabott modellt szeretnénk rendelni. Kétkártyás felállás esetében még azt is eldönthetjük, hogy hány darab slotot szeretnénk kihagyni a két videokártya között.

EK-Scalar Triple 2-slot - akril
EK-Scalar Triple 2-slot - akril [+]

A négykártyás megoldást leszámítva minden esetben párhuzamos áramlást kapunk, míg előbbinél a hűtőfolyadék elosztása félig párhuzamosan történik. Bármelyik lehetőség mellett is tesszük le a voksunkat, vásárláskor az alapanyag szempontjából választhatunk POM acetál és polírozott akril közül.


(forrás: EKWB.com) [+]

Az újdonságok már megvásárolhatók a gyártó weboldaláról, az árak alakulása a fenti táblázatból olvasható le.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés