Hirdetés

Az USB Type-C aljzat lesz a sláger az érkező Lenovo monitorokon

A ThinkVision P24h és P27h még a vékony kávával is kitűnhet a tömegből.

A Lenovo két kijelzőt is bejelentett, amelyek majd tavasszal lesznek megvásárolhatók, de addig is meg lehet ismerkedni a főbb képességeikkel. A ThinkVision P24h és P27h jelzésű modellek rendre 23,8 és 27 hüvelykes IPS panelt tartalmaznak, amelyről tudni lehet, hogy a szürkéből-szürkébe történő váltás válaszideje 6 ezredmásodperc. Sajnos a fénysűrűség és a kontrasztarány nem ismert, de valószínűleg teljesen átlagos értékekkel találkozhatunk, a betekintési szögek pedig a panelre jellemző 178 fokosak lesznek.

A minden irányban állítható kijelzők felbontása 2560x1440 pixel, továbbá gyárilag kalibrálva érkeznek és az sRGB színtér 99%-át fedik le. A képet két HDMI és egy DisplayPort bemenet fogadhatja, illetve van egy DisplayPort kimenet is a felfűzésére szolgáló daisy chainhez.


[+]

Az igazi attrakció a vékony káva, illetve a beépített USB HUB. Utóbbi négy darab USB 3.0-s aljzatot kínál, amelyeket az új USB Type-C interfészen keresztül lehet elérni. Ezzel lényegében az USB Type-C porttal rendelkező notebookok vannak megcélozva, hiszen így ezek több USB 3.0-s aljzathoz juthatnak, továbbá 45 watt erejéig az akkumulátoruk töltése is biztosítva lesz.

A Lenovo ThinkVision P24h és P27h rendre 259 és 329 dolláros áron kerül az üzletekbe.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés