Hirdetés

Duplán ad 4K-t és 60 Hz-et a Club 3D új dokkolója

A CSV-1460-as SenseVision modell a DisplayLink 6950-es rendszerchipet használja.

A Club 3D bemutatta a legújabb SenseVision sorozatú dokkolót, amely a CSV-1460-as típusjelzést kapta meg. Ez az újdonság emeli a tétet a vállalat kínálatában ugyanis, amíg a korábbi megoldások csak 30 Hz-es képfrissítés mellett tudtak képet továbbítani az USB 3.0-n bekötött notebookról, addig az új fejlesztés ezt már 60 Hz-en is tudja, ráadásul 4K-s felbontásban. Sőt, tulajdonképpen két darab 4K-s 60 Hz-es képet is tud továbbítani a két DisplayPort kimenetén keresztül, ha a notebookkal való összeköttetés minimum egy USB Type-A 3.1 Gen1 interfészen keresztül valósul meg. Persze egy kijelző mellett a felbontás 5120x2880 pixelre növelhető, míg a frissítés marad 60 Hz.

A dokkoló alapja a DisplayLink 6950-es rendszerchip, ami támogatja a Gigabit Ethernetet is, illetve nyilván HUB-ként is üzemel, vagyis hat USB 3.0-s aljzatot biztosít, amelyeket kiegészít még két 3,5 mm-es jack konnektor. A csomag része a notebookkal való összeköttetést biztosító kábel. Kettő opció is a felhasználó rendelkezésére áll, mivel a dokkoló ráköthető USB Type-A vagy Type-C kimenettel rendelkező mobil eszközre is.


[+]

Maga az eszköz vízszintesen vagy függőlegesen is elhelyezhető, utóbbihoz mellékel a gyártó egy talpazatot, míg a tápellátás egy külső tápegységgel valósul meg.

A Club 3D SenseVision CSV-1460-as dokkoló szállítása szeptember közepétől kezdődik meg, és az árát is ekkor lehet majd megtudni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés