Hirdetés

Kívül-belül szellős ház érkezik a Thermaltake-től

Leleplezte legújabb, olcsó acél számítógépházát a Thermaltake, a V sorozatba illeszkedő V3 Black Editiont. A kívül-belül matt fekete színű, 4,8 kilós doboz normál miditorony méretű, 430 mm-es magasságához 473 mm-es mélység társul, a szélessége pedig 190 mm. Az átlagos méret ellenére az előlapon négy 5,25”-es és egy 3,5”-es meghajtóhelyet találunk. Belül további négy 3,5-ös és egy 2,5-ös bővítőhely áll a rendelkezésünkre, tehát például egy SSD beszereléséhez sincs szükség külön átalakítókeretre. Az előlapon két 2.0-s USB kivezetést, illetve HD hangkimenetet és -bemenetet találhatunk.

A ház oldalfalán egy kis átlátszó plexiből készült ablak is helyet kapott, az előlapot pedig teljes egészében fémrácsos burkolat takarja, amik mögött porszűrő betét is lapul. Ventilátorhelyekből sincs hiány a letisztult kinézetű fémládán. Az előlapra, hátulra, felülre és alulra is egy-egy 120 mm-es légkavarót szerelhetünk. Ezek közül a házhoz csak a hátsót mellékelik, ami egy kéken világító, 1300 rpm-es sebességű TurboFan, 50 cfm-es légszállítással és 17 dB(A)-es zajkeltéssel. A Thermaltake V3-ba vízhűtés nem szerelhető.

Az alaplapok közül microATX-es és normál, teljes méretű ATX-esek szerelhetők bele, hátul pedig hét bővítőhely számára van külön rész. A házba ATX PSII tápokat helyezhetünk, amik alulra kerülnek. A tervezők apró, de hasznos figyelmessége, hogy adnak egy porszűrő betétet is. A Thermaltake ház mindössze 39 dolláros áron lesz elérhető.

[+]
[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés