Hirdetés

Törpeház készült a Thermaltake műhelyében

Az Thermaltake bemutatta az Element Q névre keresztelt számítógépházát, mely rendkívül apró méretével hívja fel magára a figyelmet. Az alig 2,7 kg-ot nyomó szerkezet csak Mini-ITX méretű alaplapot képes fogadni, mely mellé egy darab 5,25 és két 3,5 colos meghajtó szerelhető. Az utóbbi rekeszek közül az egyik rejtve van.

A 130 mm magas, 220 mm széles és 330 mm mély modell szellőzése a helyszűke miatt nem segíthető ventilátorral, így nagyon fontos, hogy alacsony fogyasztású rendszer kerüljön bele. A fekete színű törpeház két változatban érkezik, melyeket 200 wattos SFX formátumú tápegységgel szereltek fel a tervezők. A különbség mindössze annyi, hogy a VL52021N2E típusjelzésű modell tápja aktív PFC-vel üzemel, míg a VL52021N2U jelölésű változat esetében le kell mondani erről a szolgáltatásról. A termék előlapján található I/O panel a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül két USB 2.0 csatlakozót kínál.

A Thermaltake Element Q modellek forgalmazása a napokban kezdődik meg, ajánlott fogyasztói árak várhatóan 60 dollár körül alakulnak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés