Hirdetés

Külső meghajtókeretekkel állt elő a Thermaltake

A Thermaltake merevlemezek, illetve optikai meghajtók számára újabb külső házakat mutatott be. A Muse széria tagjai alumíniumból, a Max4 vonal képviselői pedig műanyag és alumínium kombinációjából épülnek föl; közös jellemzőjük, hogy nem tartalmaznak ventilátort, a hűtés feladatát a burkolat fém elemeire hárítják.

Mindkét sorozat szolgál 2,5 és 3,5 colos winchestereket, illetve 5,25 colos meghajtókat fogadó modellekkel. Számítógépre USB 2.0 porton keresztül csatlakoztathatók. A gyártó a nagyobb házakhoz tápadaptert mellékel, a 2,5 hüvelykes egységhez a beépített adattároló kis energiafelvétele miatt azonban csak USB-s Y-kábel jár, amely az adattovábbítást és az áramellátást is megoldja. A felhasználási területet szem előtt tartva a legkisebb modellekkel egy-egy elegáns bőrtokot is kapnak a vásárlók.

Valamennyi típus IDE csatolóval ellátott meghajtókat képes fogadni; a 3,5 és 5,25 colos Muse keretek érdekessége, hogy egy egyszerű LED helyett kék háttérvilágítású analóg kijelző tudósít az adatátvitelről.



Azóta történt

Előzmények

Hirdetés