Hirdetés

Bővülő Vosonic kínálat

Nemrégiben két új modellel bővítette hazánkban is népszerű, hordozható adattárakból álló X's-Drive termékcsaládját a Vosonic. A VP6310, illetve 6230 típusjelzésű készülékek funkciókínálatukat tekintve a termékpaletta csúcsát képezik; a szokásosnak tekinthető adattároló, kártyaolvasó, hangfelvevő és zenelejátszó képességek a 2,5 hüvelykes LTPS (Low Temperature Poly Silicon) TFT-nek köszönhetően mozgó- és állókép-megjelenítéssel egészülnek ki a két új modellnél.


Vosonic VP6230...

A két adatároló-médialejátszó SM, SD, MMC, MS, MS Pro, Microdrive és CF (Type I és II) kártyákat támogat, megfelelő adapter segítségével miniSD, RS-MMC, MS Duo és MS Pro Duo formátumú kártyák kezelésére is képes. A VP6230-ba tetszőleges kapacitású 2,5 colos merevlemez szerelhető, a VP6310 modellbe pedig 1,8 hüvelykes, 20-30 gigabájtos Toshiba háttértárat épít a gyártó. A kártyák és a HDD tartalma megfelelő összeköttetés után a PC-ről is elérhető, ugyanakkor az adatok a kártyák között, illetve a kártyák és a merevlemez között számítógép közbeiktatása nélkül mozgathatók.


...és VP6310

A VP6310 és 6230 a hangfájlok közül az MP3 (16-384 kbps, CBR, VBR), WMA (32-192 kbps, CBR), AAC (16-320 kbps, CBR, VBR, ABR) és WAV állományokkal boldogul, a megjeleníthető képek pedig JPEG, TIFF, BMP, illetve RAW formátumúak lehetnek, utóbbi esetében a Vosonic adattárolói csak bizonyos típusú kamerákkal készült képeket tudnak kezelni. A készülékekkel videofájlok is megtekinthetők, ezek MPEG-1, MPEG-4, vagy újdonságként DivX 5.x formátumú AVI vagy MOV állományok lehetnek. Főleg a filmanyagok megtekintésénél jöhet jól a PAL vagy NTSC normákat támogató kompozit videokimenet, melynek segítségével a készülékek által szolgáltatott kép televízióra vagy megfelelő bemenettel ellátott számítógépre küldhető.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés