Hirdetés

Kompakt kamkorder a JVC-től

Amikor a JVC tavasszal bejelentette, hogy a tévé sztorinak egy időre részükről annyi, és helyette inkább majd a kamerákra meg az audiorendszerekre fókuszálnak, már sejteni lehetett, hogy innentől némiképpen bőségesebben csorgatják majd a kameráikat az egyébként is kissé telített piacra. Nem is tévedtünk nagyot, hiszen itt van például az új turistakamerájuk a GZ-HM350.

A készülék tervezése során igen nagy hangsúlyt fektettek a hordozhatóságra, így tömegét sikerült 22 dekagrammban maximalizálni, ehhez pedig 5,2 centis vastagság, 10,1 cm-es hosszúság, és 6,2 centiméteres magasság társul. Azaz a kamera bőven elfér egy nagyobb zsebben, retikülben, övtáskában.

JVC Everio GZ-HM350
JVC Everio GZ-HM350

Rendelkezik 32 gigabájt integrált memóriával, de ezen kívül a kártyaolvasó segítségével a felhasználó SD, SDHC kártyákkal tovább növelheti a tárolókapacitást. A GZ-HM350 természetesen képes a Full HD felbontású felvételek elkészítésére (AVCHD formátumban), ráadásul mindezt három módban, ezek pedig az UXP (24MBps), az XP (17MBps), valamint az SP (12 MBps).

36-szoros optikai zoommal rendelkezik, ami azért kategóriáján belül erős közepesnek mondható szám. A hagyományoknak megfelelően Konica Minolta lencsékkel felszerelt, B.S.I. CMOS érzékelővel, valamint digitális képstabilizátorral megtámogatott eszköz LCD kijelzőjének mérete 2,7 hüvelyk.

A JVC Everio GZ-HM350 első példányai elméletileg július 8-án érkezek a boltokba, első körben természetesen Japánban, árukról konkrétumot nem árult el a gyártó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • JVC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés