Hirdetés

Kiegészült a DLSS 3-mal a 3DMark DLSS tesztje

A frissítés ingyenes a 3DMark Advanced Editionnel rendelkező felhasználók számára.

Az UL Benchmarks néven futó cég bejelentette, hogy a 3DMark egy ideje elérhető DLSS tesztje kiegészült a DLSS 3 eljárással, így már ezzel is tesztelhet a felhasználó az eredeti DLSS, illetve a DLSS 2 mellett.

A GeForce VGA-khoz kötött teszt nem módosult, így továbbra is kétszer fut le, egyszer DLSS nélküli natív felbontásban, másodjára pedig a kiválasztott DLSS mód kijelölt minőségi szintjével. A két eredményt lehet összehasonlítani a teljesítmény szempontjából. A DLSS 3 mód csak GeForce RTX 40 sorozatú VGA-val működik.


[+]

Képminőségteszt is van, de ahhoz 3DMark Professional Edition licenc szükséges, mivel abban érhető el a 3DMark Image Quality Tool.

A DLSS 3-at egy szimpla frissítéssel kapják meg a felhasználók 3DMark Advanced Edition verzión belül, de opcionálisan a Port Royal frissítést is be kell szerezni, ha 2019. január 8. előttről származik a szóban forgó program licence. Ha az alkalmazás egyáltalán nincs meg, akkor beszerezhető a például a Steamen, vagy közvetlenül az UL Benchmarks weboldaláról.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés