Hirdetés

Közeleg a 3DMark Time Spy mérőalkalmazás utódja

A jövevényt Steel Nomadnak hívják, és bár sok minden nem, az már ismeretes, hogy nem az RT magok megkínzására lesz kihegyezve.

Október 26-én ünnepelte 25. születésnapját a 3DMark, és ennek örömére hamarosan új alprogrammal fog bővülni, ami az igen népszerű Time Spy mérőalkalmazástól veszi majd át a stafétabotot, hiszen a debütálása óta eltelt 7 évben és a közelmúlt grafikus fejlődésének fényében már eljárt felette az idő.


[+]

Az új benchmark neve Steel Nomad lesz, és Windows alól DirectX12-t, macOS, illetve iOS esetén Metalt, Androiddal Vulkant, Linux operációs rendszerrel pedig Vulkan for Enterprise API-t fog használni, ám azt sajnos több részlet híján még nem tudni, hogy a kapott eredményeket platformokon átívelve, direkt hasonlítja-e össze. Az mindenesetre biztosnak látszik, a GPU-kat izzasztó szoftver nem a sugárkövetéses renderelésről szól.


[+]

Az "Acél Nomád" leendő megjelenési dátumát egyelőre nem közölték, de a készítők azért publikáltak néhány képet a közelgő alkalmazásból, amelyek vizuális tekintetben visszakacsintanak az UL Solutions korábbi benchmarkjaira, és poszt-apokaliptikus zöngéjű tájaikkal nyomokban némileg a Falloutra, esetleg a Rage-re (vagy az utolsó képnél a Halóra) emlékeztetik az egyszeri szemlélődőt.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés