Hirdetés

Itthon is kapható már a Roccat legújabb gamer fejhallgatója

A Roccat két új, játékosoknak fejlesztett fejhallgatója, avagy a két Kulo modell végre hazánkba is megérkezett. A két ismert előd, a Kave és a Vire fülhallgató után befutott újdonságok tervezésénél a cél a minél kisebb tömeg, a kényelmes viselet, illetve a kiváló hangzás elérése volt. Ez remélhetőleg sikerült is, mivel olyan komponenseket használtak fel, mint a neodímium mágneses, Mylar membrános, 40 mm-es hangszórók, a bidirekcionális, zajszűrős mikrofon, és az automatikus némítás funkció. Ez utóbbi nagyon egyszerűen működik, mindössze a mikrofon karját kell felhajtani.


[+]

A kis tömeg is komolyan vehető, mindössze 178 grammos a Kulo, ráadásul méretre is állítható, és ebben a nyolc fokozatú – egyébként nemesacélból készült – pántja lesz a játékos segítségére. A kábele 2,5 méteres, ami 3,5 mm-es jack csatlakozóban végződik. A Roccat Kulo már kapható itthon is, az ára 16 500 forint körül alakul.


[+]

Hamarosan érkezik a fejhallgató USB-s változata is, amely virtuális 7.1-es hangzásra is képes lesz, neve pedig nem meglepő módon Roccat Kulo Virtual 7.1 USB. A térhangzást egy külső, USB-s hangkártya segítségével éri el, egyébként más tulajdonságaiban szinte teljesen megegyezik az alapmodellel. Ez a termék egyelőre csak előrendelhető, az ára 22 000 forint körül várható.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés