Hirdetés

Friss fejhallgatók mellett kínál hangorkánt a Logitech

A Logitech egy igazán ütős hatcsatornás hangrendszerrel rukkolt elő, mely Surround Sound Speakers Z906 néven kerül az üzletekbe. Az impozáns külsővel megáldott konstrukció RMS teljesítménye 500 watt. Ebből a méretes mélysugárzó 165 wattos valós teljesítményt biztosít, ám a center és a négy darab szatellit hangszórónak sem kell szégyenkeznie mellette. Az utóbbi egységek még falra is szerelhetőek.

Logitech Surround Sound Speakers Z906
Logitech Surround Sound Speakers Z906 [+]

A készülékhez egy sok funkcióval rendelkező vezérlőkonzol is jár, továbbá a távirányító alapfelszereltség. A hangrendszer összesen hat eszközre köthető, így a PC-n, a tévén és a konzolon át az iPodig szinte minden megszólaltatható. A Logitech a forgalmazást még ebben a hónapban megkezdi, az ajánlott fogyasztói ár pedig 350 dollár lesz.

Az Asus egy fejhallgatóval állt elő, mely az NC1 jelzést viseli. Az aktív zajszűrő rendszerrel rendelkező termék képes a környezeti zajok 87%-nak kiszűrésére, továbbá 4 cm-es átmérőjű hangszórókkal dolgozik, melyek impedenciája 32 ohm, a frekvenciatartományuk pedig 16-től 22 000 Hz-ig terjed.

Asus NC1
Asus NC1

Az aktív zajszűrő rendszer egyetlen feltöltéssel megközelítőleg 100 órás működésre képes, de ha lemerül az akkumulátor, akkor sem kell pánikba esni, ugyanis az NC1 képes szabványos, passzív működésre is. Az összehajtható kialakítás és a 130 grammos súly révén a fejhallgató könnyen tárolható és hordozható a mellékelt táskában. Az Asus sajnos a megjelenés pontos idejéről, és a termék várható árcédulájáról nem számolt be.

Trust FreeWave Wireless Headset
Trust FreeWave Wireless Headset

A Trust is jelentkezett két újdonsággal, melyek FreeWave Wireless Headset és FreeWave Pro Wireless Headset néven érkeznek. A nevükből már sejthető, hogy vezeték nélkül kommunikálnak az USB portra köthető vevőegységgel, ami 2,4 GHz-es kapcsolatot képes tartani a fejhallgatókkal egészen 15 méteres távolságig. Mindkét újdonságon van hangerőszabályzó és mikrofon, ami persze nem számít extra felszereltségnek manapság.

Trust FreeWave Pro Wireless Headset
Trust FreeWave Pro Wireless Headset

Az alap FreeWave Wireless Headset két darab AAA elemmel működik, míg a Pro verzió beépített akkumulátort használ, ami természetesen USB portról tölthető. A Trust a szállítást a napokban kezdi meg. Az előbbi modell ára 26, míg az utóbbié 43 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés