Hirdetés

Nem mindennapi kinézetet kapott a Psyko Carbon és Krypton fejhallgató

Két egyedi kinézetű fejhallgatót dobott piacra a Psyko, melyek az extrémebb gamer kiegészítőkre bukó játékosok szívét fogják inkább megdobogtatni. A Carbon és Krypton kódnevű professzionális zajkeltők 5.1-es térhangzást tudnak létrehozni, de nem csak virtuálisan, hanem valóban hat hangszóró felhasználásával. A 3D élményt kínáló hangzást a PsykoWave nevű – egyelőre függőben lévő szabadalmú – technológiával sikerült előállítani.

A Krypton a cég első ilyen kiegészítőjének, a Psyko 5.1 közvetlen utóda. A karos mikrofon eltávolítható, de sokkal érdekesebb, hogy a fejhallgató-kagylók külső oldalán egy ajtószerűséget találunk. A gyártó szerint egyrészt ez arra szolgál, hogy lehessen szellőztetni a fület, másrészt kinyitásával anélkül is hallhatjuk társainkat, hogy le kellene venni a fejhallgatót. A füles mellé jár még a Psyko Amp, egy külön erősítő, állítható basszussal, hangerővel, és visszajelző LED-ekkel.

Psyko Krypton
Psyko Krypton [+]

A Carbon kinézete nagyon hasonlít a Kryptonéra, és itt is megtalálhatók a szellőző-ajtók. E mellé is jár a Psyko Amp, ám a Carbon már jobb minőségű hangszórókkal és burkolattal érkezik, valamint kábele is erősebb, fonott borítású, továbbá csatlakozói is aranyozottak.

Psyko Carbon
Psyko Carbon [+]

A Psyko Krypton és a Carbon csütörtöktől már kapható, az áruk 150 és 200 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés