Hirdetés

Az alumínium és a vipera találkozása

Két nagy gyártó játékosoknak szánt kiegészítője látott napvilágot nemrég: a Roccat egérpadot, a Razer pedig egeret mutatott be. Az egérpad, az Alumic Gaming Mousepad egy kiemelkedően magas minőségű merev tábla, amely főleg anodizált alumíniumból készült. Különlegessége, hogy kétoldalas, az egyes felületek szerkezete más. Az egyik a gyors mozgást segíti elő, míg a másik oldal a precíz irányításban lehet a játékos hasznára. Az előbbi ennek megfelelően teljesen sima, az utóbbi pedig kissé szemcsés. A csuklótámasz a kényelmes használat érdekében zselével töltött, így hosszú órák után sem engedi fáradni a kezet, a nagy talpak pedig megakadályozzák az egérpad asztalon való elcsúszását. A 331 x 272 mm-es méretű egéralávaló február végétől lesz kapható 40 eurós áron.

Roccat Alumic [+]
Roccat Alumic [+]

A Razer legendás egere, a DeathAdder 2006-ban jelent meg. A beviteli eszköz azóta több felújításon is átesett, ami nemcsak a szenzorát, és az elektronikát érintette, hanem a külsejét, a formáját is folyamatosan finomították, hogy a legtökéletesebben simuljon a gémerek kezébe. Az új egere a „nagy öreg” előtt tisztelegve készült, a DeathAdder Black Editiont jelentette be a gyártó. A kényelmes fogású egér oldalán csúszásmentes gumibetétek húzódnak, színe pedig teljes egészében – a nevének megfelelően – fekete.

Razer DeathAdder Black Edition [+]
Razer DeathAdder Black Edition [+]

A Razer Precision 3.5G infravörös fényű, 3500 cpi-s felbontású szenzor került bele, aminek az érzékenysége menet közben is állítható, az adatokat pedig 1000 Hz-es mintavétellel küldi, azaz 1 ms-os válaszideje van. Öt, külön programozható Hyperesponse gombja van, alján a sima és hangtalan siklást az Ultraslick talpak garantálják. A számítógéphez fonott burkolatú vezetékes, aranyozott végű USB csatlakozóján keresztül kapcsolható. 60 eurót kérnek érte.

Razer DeathAdder Black Edition [+]
Razer DeathAdder Black Edition [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés