Itt a világ első iPad dokkolója

Nem is kellett sokat várni az első olyan hangrendszerre, mely az iPad-hez illeszkedő dokkolóval van ellátva. A beszédes nevű iLuv már egy ideje masszív szereplője az Apple termékeivel szimbiózisban élő piacnak, így nem meglepő, hogy ők rukkoltak elő ezzel az eszközzel, amellyel állításuk szerint elsők a piacon.

iLuv iMM747
iLuv iMM747

A vállalat tavaly számos díjat zsebelt be a termékek dizájnja okán, tehát elismert cégről van szó. Az iMM747 típusjelzésű modell az iAura névre hallgató korábbi termék hangszóróit örökölte. Ez ugyanis szerintük annyira bevált, hogy feleslegesnek tartották lecserélni.

A rendszer rendelkezik egy beépített mélysugárzóval, így még a mély hangok is igen szépen brummognak. Persze elnézve a kis méretet, az emberben motoszkál egy kis egészséges kétely. A kevesebb, mint egy kilogramm súlyú készülék természetesen képes az iPodok és iPhone-ok fogadásra is, de a különféle interfészeknek, így például az USB csatlakozónak köszönhetően más lejátszókkal, vagy külső forrásból származó zenékkel is elboldogul. Az iLuv közleményében hangsúlyozza, hogy az eszköz briliáns, tiszta és természetes hangminőséget produkál, de azért vásárlás előtt egy próbát mindenképp megérne a dolog, főleg a 150 dolláros ajánlott fogyasztói árat elnézve.

  • Kapcsolódó cégek:
  • iLuv

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés