Hirdetés

A disznóhangfalak legújabb generációja

A Speakal már éve óta megbízható résztvevője az iPod dokkolós, kisméretű otthoni hangrendszerek piacának. A különleges kialakítású termékek a védjegyüknek számít, így kínálatukban megtalálhatóak többek között az ufó, a kristály, a focilabda, a panda és a virág formájú eszközök. Az egyik legnagyobb sikert az iPig névre hallgató malackával aratták, amelynek most a testvérét is piacra dobták. Az újdonság egy fokkal vagányabb, mint a leginkább aranyosnak nevezhető előd.

Speakal iPig Cool
Speakal iPig Cool

Az iPig Cool fejére applikált dokkoló képes kezelni a vállalat állítása szerint az összes Apple terméket, így beleértve az iPhone 4-et is, de a 3,5 mm-es jacknek köszönhetően CD-lejátszók és hordozható multimédiás eszközök is csatlakoztathatóak rá. Jár hozzá egy távirányító is, így elvileg a kezelésével nem lehet gond. A tervezők állítólag arra is odafigyeltek, hogy környezetbarát anyagokból készüljön, illetve, hogy ezek újrahasznosíthatóak legyenek.

Maximális kimeneti teljesítménye 23 watt, de emellett rendelkezik egy 15 wattos beépített mélynyomóval is. A Speakal közleménye szerint a dizájn kialakításakor arra is figyelmet fordítottak, hogy jól szólaljon meg a termék, tehát nem áldoztak fel mindent a malackodás oltárán. A készülék beépített akkumulátora nyolc óráig bírja a strapát, azaz hordozható hangszóróként is megállja a helyét. Az iPig Cool az Egyesült Államokban már kapható, körülbelül 150 dollárt kell érte fizetni, remélhetőleg Magyarországra is eljut néhány példány.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés