Hirdetés

Karaokebár a nagyszobában

Biztos mindenki látott már magukból kivetkőzött öltönyös ázsiai üzletembereket, ittas egyetemistákat vagy csak szimplán magukat tehetségesnek gondoló embereket, ahogy nyilvános helyen egy náthás szamárt idézően óbégattak a mikrofonba. Hát igen, a karaoke az emberiség egyik nagy talánya, bár tény és való, hogy vannak olyan élethelyzetek, amikor nincs is jobb egy kis nótázásnál. Az ilyesfajta szórakozásra fogékonyakat célozta meg az iPod kiegészítőiről elhíresült beszédes nevű iLive.

iLive CD+G
iLive CD+G

A CD+G fantázianevű eszköz amellett, hogy képes az írt és újraírt CD-k lejátszására, kapott egy iPod dokkoló egységet is. Ennek megfelelően az Apple termékein található dalokkal is elboldogul amellett, hogy időközben persze tölti az eszközt. Monokróm kijelzőjének képátlója 5 hüvelyk, és értelemszerűen itt jeleníti meg az éppen lejátszott dalok szövegét. Található rajta két mikrofon bemenet is, így akár szívhez szóló duettek előadására is kiválóan alkalmas a masina.

Integrált hangszóróinak maximális kimeneti teljesítménye mindössze 4 watt, szóval attól nem nagyon kell tartani, hogy átjönnek a szomszédok megtörni a mulatozást. A termék házibulik és partik hű segédeszköze lehet, ráadásul harminc centis magasságához húsz centis mélység és szélesség társul, tehát viszonylag könnyen mozdítható. Rendelkezik beépített akkumulátorral is, bár az is igaz, hogy az ezáltal biztosított működési időről nem árult el konkrétumot a gyártó. Az első pillantásra látszik, hogy nem a hifi őrülteknek szánták a CD+G-t, de biztos lesz, akinek megér száz dollárt egy ilyen csoda.

  • Kapcsolódó cégek:
  • iLive

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés