Hirdetés

Két HP asztali egybegép mutatkozott be, a TouchSmart Elite 7320 és a Pro 3420

Két új HP asztali számítógép jelent meg a HP kínálatában, melyeket a gyártó kisvállalkozásoknak szán. Az all in one gépek közül a TouchSmart Elite 7320 karcsú, modern dizájnt kapott. 21,5”-es képátlójú, Full HD-s monitora 30 fokos szögben is dönthető, és persze LED-es háttérvilágítása van. Belül az Intel Core i3 vagy i5 processzorainak egyike dolgozhat, és rendelkezik HP TouchSmart Suite szolgáltatással is, amely egy nagy teljesítményű számítástechnikai csomagot tesz lehetővé a vállalkozások számára.

HP TouchSmart Elite 7320
HP TouchSmart Elite 7320 [+]

A HP Pro 3420 azoknak a kisvállalkozásoknak lett tervezve, amelyek egy olyan sokoldalú, többfunkciós PC-t keresnek, amely dobozából kikerülve rögtön beleveti magát a mindennapi munkába. A 20"-es képátlójú képernyővel ellátott gépben az Intel Core i3 processzorok egyike kerülhet, akár 8GB memóriával és 1 TB tároló kapacitással karöltve, míg a kiegészítők közt webkamerát és sztereó hangszórókat is találhatunk.

HP Pro 3420
HP Pro 3420 [+]

Az előbbi szeptember végén jelenik meg és 850 dolláros áron szerezhető be, míg az utóbbiért 600 dollárt kell fizetni, viszont ennek megjelenésére októberig várni kell.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés