Hirdetés

Tárgyfotózására is képes a HP TopShot LaserJet Pro M275 nyomtatója

Érdekes készülékkel rukkolt elő a HP a napokban. TopShot LaserJet Pro M275 nevű megoldása első látásra egy MFP-nek, azaz multifunkciós asztali nyomtatónak tűnik, és ugyan ez nem is áll messze a valóságtól, ennél azért többre is képes. A készülékkel amellett, hogy szkennelhetünk, nyomtathatunk, és persze másolhatunk, 3D-s tárgyakat is „beszkennelhetünk” vele, azaz tetejére rakva, és a nagy felbontású kameráját tartalmazó kart kihajtva körbefotózhatjuk azt. Ehhez a gépezet hat képet készít a tárgyról, köztük hármat eltérő szögekből, LED-es vakujával, illetve hármat különböző fényerővel, így szimulálva egy stúdiófotózást. Az alábbi videóban a példa jól szemlélteti a lehetőségeket.

Az M275 Biz Card funkciója több névjegykártya egy lépésben való beolvasását teszi könnyebbé, az ePrint és AirPrint szolgáltatások pedig a távoli, illetve vezeték nélküli hálózati elérést segítik. A nyomtatót akár számítógép nélkül is használhatjuk, köszönhetően a 3,5”-es érintőkijelzőnek, a dokumentumok feldolgozását pedig beépített Google Documents támogatása is könnyebbé teszi.

Szkennelni legfeljebb 245 dpi felbontásban tud, nyomtatni pedig 600x600 dpi-vel. A sebessége printelésnél 17 oldal/perces is lehet fekete-fehér, illetve 4 oldal/perc színesnél. Az ára és érkezésének pontos dátuma még nem derült ki.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés